Mijn kast hangt vol, maar ik heb niets om aan te trekken

donderdag, 1 februari 2024

“Er hangt genoeg in mijn kast, maar ik heb echt niets om aan te trekken”

Dit hoor ik vaker bij vrouwen: er is genoeg om uit te kiezen, maar niets past echt goed bij wie ze zijn of bij wat ze willen uitstralen. Vaak is er sprake geweest van een enorme ontwikkeling, waardoor de oudere kleding niet helemaal meer matcht met waar je nu voor staat. Je hebt bijvoorbeeld een andere baan gekregen, je bent voor jezelf begonnen of je bedrijf maakt een mooie groei door. Je wilt uitstralen wat je van binnen voelt en waar je voor staat, maar je vindt dit niet terug in de kleding die je eerder hebt gekocht.

Ik spreek ook veel vrouwen die kinderen hebben gekregen en daardoor een tijdje wat minder aandacht aan zichzelf hebben besteed. Heel logisch natuurlijk, want de zorg voor een kindje is intens en geeft je ineens andere prioriteiten. Daarnaast verander je als vrouw vaak ook nog eens als je moeder wordt: je smaak is niet alleen anders, soms kan de verandering ook lichamelijk zijn.

Het is mijn missie dat alle vrouwen zich zelfverzekerd voelen in de kleding die ze dragen. Dat je ervaart wat een goede outfit voor je kan doen en hoe je je door kleding een stuk zelfverzekerder kunt voelen. Ik wil je graag leren waar je op kunt letten bij het vinden van jouw mooiste stijl, kleuren, pasvorm en stoffen. Hoe je met een duurzame garderobe eindeloos veel combinaties kunt maken. Alleen nog maar lieveling-items in je kast, en bovenal: altijd iets om aan te trekken.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje, ik help je met liefde!

Deel dit bericht