Reviews2024-01-29T08:25:06+00:00

Reviews

Wat anderen zeggen

‘Fijn dat ik nu weer items heb waar ik blij van word.’

– Renske Bisschop

“Mijn kledingkast was echt te vol en ook werd ik van heel veel items niet meer blij. Het was zo fijn om van Lisette te horen waarom ik bepaalde items nooit meer droeg. Vrijwel altijd had het te maken met de kleur, pasvorm of de stijl die niet meer aansloot bij wat ik wil uitstralen. Dankzij Lisette heb ik meer inzicht in welke kledingstukken bij mij passen en zie ik mijzelf echt geen miskoop meer doen. Ook het kleurenpaspoort is zo fijn om te hebben. De dag shoppen voelde mega luxe maar zo fijn dat ik nu allemaal items heb waar ik blij van word! Heel erg bedankt Lisette voor het fijne traject.”

‘De basis in mijn garderobe is weer op orde en alle ‘ruis’ is verdwenen!’

– Esther Goud

“Al enige tijd voelde ik mij totaal niet happy met mijn garderobe en de kleding die ik dagelijks aantrok. Ik koos doordeweeks vooral voor gemak en comfort, terwijl deze kleding totaal niet bij mij past. Ook als ik de deur uit ging wist ik niet meer wat ik moest aantrekken en koos ik maar weer voor de veilige zwarte kledingstukken. Kortom: ik was het overzicht totaal kwijt! Ik wilde echt heel erg graag verandering, weer meer kleur dragen maar ik kwam er zelf niet uit! Toen zag ik via Instagram dat Lisette stylecoach was geworden en ik was gelijk enthousiast; wij kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriendin en volgden elkaar al via Instagram. Ik wist dus al dat Lisette een ontzettende leuke en lieve vrouw was en dat gaf mij bij voorbaat al een fijn gevoel om haar te benaderen.

Na een fijn telefoongesprek heb ik gelijk volmonding JA gezegd op het styletraject en absoluut geen moment spijt gehad. Lisette is echt heel erg kundig, denkt goed mee en is ontzettend complimenteus. Dit geeft een erg goed gevoel! Wat heb ik genoten van het traject en het heeft mij weer ontzettend veel handvaten gegeven. Heerlijk om weer meer kleur te dragen, ik vind zwart zelfs helemaal niet meer zo leuk staan;-), en kledingstukken aan te hebben die goed bij mij passen. Het zorgt er bovendien voor dat ik minder miskopen doe en kledingstukken beter weet te combineren. De basis in mijn garderobe is weer op orde en alle ‘ruis’ is verdwenen! Dankjewel lieve Lisette voor de fijne tijd die we hebben gehad!”

‘Ze neemt de tijd, stelt de juiste vragen en let op de kleine details’

“Met aandacht en precisie gaat Lisette te werk. Ze neemt de tijd, stelt de juiste vragen en let op de kleine details. Het werd mij al snel duidelijk dat Lisette erg veel kennis heeft in haar vak. Daarnaast heeft ze een scherp oog en ziet ze dingen die ik zelf niet zie. Ik ging naar huis met een voor mij verrassend, maar gewaardeerd kleurenpaspoort, een goed gevoel over mijzelf en zin om samen met Lisette te gaan shoppen. Ik weet zeker dat ze me nog fantastisch verder kan helpen. Dankjewel, Lisette!”

– Ellen

‘Til je garderobe naar een hoger plan’

“Wat een leuke ervaring en wat heeft Lisette kennis van zaken! Ze maakt met de kleurenanalyse heel goed inzichtelijk waarom bepaalde kleuren wel of niet werken en ook qua pasvorm weet ze direct aan te geven wat de kleine details zijn die je garderobe naar een hoger plan kunnen tillen. Ik ben fan, dankjewel!”

– Loes

‘Ik zocht iemand met kennis van zaken en iemand bij wie ik mij veilig voel.’

“Enige tijd geleden besloot ik op zoek te gaan naar een kleur- en stijlcoach, omdat ik graag wilde dat mijn binnenkant beter zou matchen met de buitenkant. Voor mij waren twee dingen belangrijk: ik zocht iemand met kennis van zaken en iemand bij wie ik mij veilig voel. Niets zo kwetsbaar dan jezelf eens kritisch in de spiegel te bekijken.

Ik had geen betere keuze kunnen maken dan Lisette. Wat een ongelofelijk vriendelijke, gepassioneerde en kundige vrouw. Ze is er echt op uit om je te helpen en jou te laten stralen. Ik voelde mij al heel snel op mijn gemak, begrepen en aangemoedigd om mij anders te kleden. Ik heb veel geleerd en genoten van de tijd samen. Ik gun iedere vrouw een Lisette in haar leven.”

– Nelske Vink-Jonker

Let’s get in touch!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als stijlcoach, heb je interesse in een uitgebreide kleurenanalyse, een workshop of heb je een andere vraag met betrekking tot styling?

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee!