Is het duurzaam om met een stijlcoach samen te werken?

vrijdag, 16 februari 2024

“Is het wel duurzaam om met een stijlcoach samen te werken?”

Deze vraag werd mij een tijdje terug gesteld en jazeker, samenwerken met een stijlcoach is juist heel duurzaam!

We bekijken je wensen en verlangens en gaan samen op zoek naar je allermooiste stijl. Je weet een stuk beter waar je naartoe wilt en welke kledingstukken daar wel bij horen en ook vooral ook: wat niet.

Tijdens het Style-traject doe ik een uitgebreide kleurenanalyse bij je. Je ontdekt en ervaart wat je allerbeste kleuren zijn en ziet meteen welke kleuren je bleek, grauw of vermoeid doen lijken.

We staan tijdens het traject uitgebreid stil bij je lichaam, pasvorm en welke sterke punten je graag wilt benadrukken. Ook door je lichaam goed te leren kennen weet je beter welke kledingstukken, stoffen en dessins voor jou geschikt zijn en wat je beter kan laten hangen in de winkel. Daarnaast doen we samen een uitgebreide garderobecheck, maken we nieuwe combinaties en bekijken we kritisch welke nieuwe kledingstukken je dan nog aan je garderobe kan toevoegen.

Tijdens het traject gaan we natuurlijk ook samen shoppen. Ook hier speelt duurzaamheid een grote rol. We gaan alleen voor de kleding die echt bij je past, voor kleding die van goede kwaliteit is en dus lang meegaat, en waar mogelijk natuurlijk ook voor duurzame merken.

Dus ja, het Style-traject is écht een hele duurzame transformatie waar je jarenlang plezier van hebt. Wil je hier meer over weten? Stuur me gerust een berichtje, ik help je graag!

Deel dit bericht