Welk kleurtype ben ik?

vrijdag, 16 februari 2024

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik heel lang heb geworsteld met de vraag welk kleurtype ik ben. Ik las van alles op internet, volgde online cursussen en raakte alleen nog maar meer in de war. Want weet je, een kleurenanalyse kun je eigenlijk niet online doen. Mijn jarenlange verwarring is één van de redenen waarom ik anderen nu help met het ontdekken van hun mooiste kleuren.

Tijdens de uitgebreide kleurenanalyse staan we stil bij jouw wensen en verlangens over kleur. Waar wordt je blij van, naar welke kleuren ben je benieuwd? En welke kleuren vind je niet mooi? In de stoel voor de spiegel leer je kijken naar je gezicht. Ik vertel je precies wat er gebeurt bij een kleur. Maakt een kleur je fris of zie je er juist vermoeid uit? Zorgt een kleur voor lijntjes in je gezicht of juist niet? Zorgt een kleur voor een grauwe sluier of veel roodheid? Worden je lippen blauw of niet?

Het is vaak even wennen om met een andere blik naar jezelf te kijken, maar je ervaart hierdoor wel waar je zelf op kunt letten in bijvoorbeeld een winkel of bij het opruimen van je kast. Ook kan het je helpen om te achterhalen waar bepaalde twijfels vandaan komen bij kledingstukken die je niet meer draagt. Het blijft elke keer weer bijzonder om te zien wat de juiste kleuren met iemand kunnen doen en dat iedereen weer een ander kleurenpalet heeft, ook binnen hetzelfde kleurseizoen.

Een uitgebreide kleurenanalyse is maatwerk, voor iedereen anders (de ene herfst is de andere herfst niet) en duurzaam. Het kan je helpen om miskopen te voorkomen en zorgt ervoor dat je kleuren draagt die je niet alleen prachtig staan, maar waar je je ook nog eens heel fijn in voelt. Wil je ook weten welke kleuren je het allermooiste staan? Ik help je met liefde!

Deel dit bericht