Kleurenanalyse2024-06-22T09:44:41+00:00

Kleuranalyse

Ben je benieuwd welke kleuren jou laten stralen en waarmee jij het beste tot je recht komt? Dan is een kleurenanalyse iets voor jou! In een 1-op-1 sessie van ongeveer 2 uur maken we samen een persoonlijk en uitgebreid kleurenplan. Deze sessie geeft je antwoord op de volgende vragen:

 • Welk seizoenstype ben ik?
 • Welke kleuren staan mij het allerbeste en zorgen voor een frisse uitstraling?
 • Welke kleuren kan ik beter niet dragen?
 • Hoe komt het dat ik bepaalde kledingstukken uiteindelijk toch niet draag?
 • Hoe kan ik bepaalde kleuren combineren in mijn garderobe?
 • Welke kleuren sieraden en accessoires kan ik het beste dragen?
 • In welke kleur kan ik mijn haar het beste verven?
Kleurenanalyse Rotterdam

Uitgebreide kleurenanalyse

Tijdens de uitgebreide kleurenanalyse kijken we naar het volgende:

 • We starten met een kennismaking. Wat zijn je wensen en verlangens met betrekking tot kleur? Waar loop je nu eventueel tegenaan? Naar welke kleuren ben je benieuwd?
 • Vervolgens staan we stil bij de dominante kleurkarakteristieken van je huid. Heeft je huid of een koele of warme ondertoon? Kun je beter lichte of donkere kleuren dragen? En kun je beter voor zachte of heldere kleuren kiezen? Met een Quick Color Scan bepalen we een eerste richting.
 • Hierna gaan we met de ruim 160 kleurdoeken aan de slag. We bekijken per doek wat er gebeurt met je gezicht. Staat een kleur fris of maakt het juist grauw of vermoeid? Laat een kleur je stralen of neemt de kleur je juist over? We selecteren uiteindelijk je beste 20-25 kleuren en maken op basis hiervan een heel persoonlijk kleurenpaspoort. Dit kleurenpaspoort kun je langdurig gebruiken als hulpmiddel bij het opruimen van je kast of tijdens het kopen van nieuwe kleding.
 • Tijdens de afspraak mag je 10 kledingstukken meenemen waarbij je twijfelt over de kleur. Samen bekijken we of deze twijfel terecht is of niet.
 • We kijken ook naar de kleuren van sieraden, accessoires en haarkleur.

Kleurenanalyse Rotterdam

Je gaat naar huis met veel nieuwe inzichten, duidelijkheid en een op maat gemaakt kleurenpaspoort. De kleurenanalyse kost €319,- (inclusief het kleurenpaspoort ter waarde van €59,-) en vindt plaats in Rotterdam. Gratis parkeren is voor de deur mogelijk, gemakkelijk bereikbaar met het OV.

Heb je vragen over de kleurenanalyse of wil je een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen of het maken van een afspraak. Ik help je met liefde.

Kleurenanalyse Rotterdam
Kleurenanalyse Rotterdam
Kan ik de kleurenanalyse ook met iemand anders samen volgen?2024-01-25T14:38:13+00:00

Ik vind het belangrijk dat je naar huis gaat met het beste advies, de kleurenanalyse geef ik daarom alleen 1 op 1. We zijn al snel zo’n 2 uur bezig en hierna heb ik ook nog even de tijd nodig om alle kleurdoeken weer op te ruimen. Daarnaast leert de ervaring dat je bij een tweede kleurenanalyse op dezelfde dag net iets minder scherp wordt en dat is zonde. Wil je toch samen met kleur aan de slag? Dan ben je van harte welkom bij de workshop.

Welke opleiding heb je gevolgd?2024-01-25T15:37:03+00:00

Ik heb in 2022 de opleiding van de Sensa Stijlcoach School gevolgd. Ik ben gediplomeerd Kleurexpert en Stijlcoach. Daarnaast heb ik ruim 13 jaar ervaring als Communicatiespecialist en diverse functies in de mode gehad.

Hoe lang heb ik plezier van mijn kleurenpaspoort?2024-01-25T14:41:01+00:00

Heel lang! Met je op maat gemaakte kleurenpalet kun je zo 15 tot 20 jaar vooruit. Een duurzame investering dus!

Kan ik de kleurenanalyse ’s avonds laten doen?2024-01-25T15:16:21+00:00

Voor een kleurenanalyse is goed daglicht essentieel, de sessies vinden daarom alleen overdag plaats.

‘Ze neemt de tijd, stelt de juiste vragen en let op de kleine details’

“Met aandacht en precisie gaat Lisette te werk. Ze neemt de tijd, stelt de juiste vragen en let op de kleine details. Het werd mij al snel duidelijk dat Lisette erg veel kennis heeft in haar vak. Daarnaast heeft ze een scherp oog en ziet ze dingen die ik zelf niet zie. Ik ging naar huis met een voor mij verrassend, maar gewaardeerd kleurenpaspoort, een goed gevoel over mijzelf en zin om samen met Lisette te gaan shoppen. Ik weet zeker dat ze me nog fantastisch verder kan helpen. Dankjewel, Lisette!”

– Ellen

‘Til je garderobe naar een hoger plan’

“Wat een leuke ervaring en wat heeft Lisette kennis van zaken! Ze maakt met de kleurenanalyse heel goed inzichtelijk waarom bepaalde kleuren wel of niet werken en ook qua pasvorm weet ze direct aan te geven wat de kleine details zijn die je garderobe naar een hoger plan kunnen tillen. Ik ben fan, dankjewel!”

– Loes

‘Ik zocht iemand met kennis van zaken en iemand bij wie ik mij veilig voel.’

“Enige tijd geleden besloot ik op zoek te gaan naar een kleur- en stijlcoach, omdat ik graag wilde dat mijn binnenkant beter zou matchen met de buitenkant. Voor mij waren twee dingen belangrijk: ik zocht iemand met kennis van zaken en iemand bij wie ik mij veilig voel. Niets zo kwetsbaar dan jezelf eens kritisch in de spiegel te bekijken.

Ik had geen betere keuze kunnen maken dan Lisette. Wat een ongelofelijk vriendelijke, gepassioneerde en kundige vrouw. Ze is er echt op uit om je te helpen en jou te laten stralen. Ik voelde mij al heel snel op mijn gemak, begrepen en aangemoedigd om mij anders te kleden. Ik heb veel geleerd en genoten van de tijd samen. Ik gun iedere vrouw een Lisette in haar leven.”

– Nelske Vink-Jonker

Geef een kleurenanalyse cadeau

Leuk om te krijgen of om weg te geven: een cadeaubon voor de uitgebreide kleurenanalyse! De bon is voor onbepaalde tijd geldig en ik stuur deze via de post naar je op. Een mooi cadeau voor moederdag, een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen of het maken van een afspraak. Ik help je met liefde.

Let’s get in touch!

Heb je vragen over de kleurenanalyse of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen of het maken van een afspraak. Ik help je met liefde.