Style-traject2024-07-01T18:38:51+00:00

Kledingadvies op maat

Echt, het bestaat! Een duurzame garderobe die bij je past, waar je je zelfverzekerd in voelt en die er elke dag weer voor zorgt dat jij de allerbeste indruk achterlaat. Het Style-traject biedt je kledingadvies op maat en alle tools om jouw ideale stijl en de garderobe van je dromen te creëren.

Herken jij je hierin?

 • Ik ben benieuwd welke stijl het beste bij me past.

 • Mijn lichaam is veranderd, ik ben benieuwd welke pasvorm het beste voor mij werkt.

 • Ik wil me zelfverzekerd voelen in de kleding die ik draag.
 • Ik wil graag weten welke kleuren me het beste staan.

 • Mijn kast hangt vol, maar ik heb niets om aan te trekken.
 • Ik ben benieuwd hoe ik combinaties met mijn kleding kan maken.

 • Ik doe vaak een miskoop omdat ik niet goed weet wat bij me past.
 • Met mijn kleding wil ik laten zien waar ik voor sta.
 • In mijn kast wil ik alleen nog maar lievelings-items.
 • Ik ben op zoek naar een duurzame garderobe met tijdloze items.
 • Ik wil me niet meer druk maken over mijn kleding, maar juist elke dag blij worden van wat ik aanheb.
 • Ik heb een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en mijn kleding past hierdoor niet meer bij mij.

Is dit herkenbaar voor jou en wil je graag een transformatie in je stijl doormaken? Dan is het Style-traject echt iets voor jou!

Alles wat je wilt weten over het Style-traject

Als stijlcoach begeleid ik je 6 of 12 maanden intensief en gaan we samen op zoek naar jouw mooiste stijl. We ontdekken wat je prachtigste en krachtigste kleuren zijn en kijken heel goed naar je pasvorm en de stijlen en stoffen die hier het beste bij passen. Uiteraard nemen we je huidige garderobe onder de loep en gaan we shoppen om zo de duurzame garderobe van jouw dromen te verwezenlijken. Het traject levert je niet alleen een transformatie in je kast op, ook jij maakt een enorme persoonlijke groei door.

Stijlcoach Rotterdam

6 maanden

Dit kun je verwachten van het Style-traject van 6 maanden

We starten met een uitgebreide eerste sessie waarbij jouw wensen en verlangens centraal staan. We bekijken waar je blij van wordt, wat je wilt uitstralen, voor welke momenten in de week je kleding nodig hebt en natuurlijk ontdekken we welke stijl er écht bij je past. We focussen op jouw lente/zomer of herfst/winter garderobe en deze sessie bepaalt de richting van ons traject.

Duur: ongeveer 1,5 – 2 uur

De tweede sessie staat in het teken van de uitgebreide kleurenanalyse. We kijken niet alleen naar de dominante kleurkarakteristieken en de seizoenstypes, maar gaan nog een stapje verder en ontdekken met 160 kleurdoeken welke kleuren het allerbeste bij jou passen. We kijken naar de kleuren die je gezicht een frisse en egale uitstralingen geven en naar de kleuren waar jij je prettig in voelt. Je mag 10 kledingstukken meenemen waarbij je twijfelt over de kleur en samen kijken we of deze twijfel terecht is of niet. Je gaat naar huis met een uitgebreid en persoonlijk kleurenpaspoort.

Duur: ongeveer 2 – 2,5 uur

Tijd om met jouw pasvorm aan de slag te gaan! We bekijken de verhoudingen van je lichaam en staan stil bij de lichaamsdelen die je wilt accentueren of eventueel camoufleren. Ik geef je veel tips en laat je zien wat bepaalde silhouetten voor je doen. Ook doen we een garderobe-check voor het seizoen waarvoor we aan de slag gaan: we maken combinaties met je kleding en bekijken welke items nog een waardevolle aanvulling zijn. We maken ook meteen een shoplijstje voor onze volgende afspraak.

Duur: ongeveer 3 uur

Voordat we samen gaan shoppen, ga ik vast op vooronderzoek uit. Ik selecteer de winkels waar we de grootste kans van slagen hebben, ga op zoek naar de items op de shoplist en stippel onze route uit, zodat wij tijdens de shopsessie al precies weten waar we goed kunnen slagen. Hiermee voorkomen we teleurstelling en gaan we tijdens de shopsessie heel gericht te werk.

Achter de schermen

Vandaag gaan we shoppen! Op basis van je wensenlijst bezoeken we samen een stad naar keuze. We gaan niet alleen op zoek naar de items die nog een waardevolle toevoeging zijn aan je garderobe, deze sessie is ook bedoeld om heel veel uit te proberen. Je koopt alleen wat je wilt kopen, je bent tot niets verplicht. Ik werk niet samen met winkels, maar we kijken waar we het beste kunnen slagen. En kunnen we een item onverhoopt niet vinden? Geen nood, want dan ga ik online nog voor je op zoek. Inclusief koffie met iets lekkers of een lunch.

Duur: ongeveer 4 uur

Tijd om de balans op te maken: hoe voel jij je in je kleding en loop je nog ergens tegenaan? Tijdens deze sessie staan we hier bij stil en maken we combinaties met de kledingstukken die je al had én met je nieuwe items. Uiteraard leggen we alle setjes vast, zodat je ’s ochtends moeiteloos je outfit voor de dag uit je kast kunt pakken.

Duur: ongeveer 2 uur

Stijlcoach Rotterdam
Stijlcoach Rotterdam

12 maanden

Dit kun je verwachten van het Style-traject van 12 maanden

Waar het Style-traject van 6 maanden zich focust op de lente/zomer of herfst/winter garderobe, gaan we in het 12-maanden traject met beide garderobes aan de slag.

We doorlopen sowieso alle sessies van het 6-maanden traject waarbij we dus eerst met het seizoen lente/zomer of herfst/winter aan de slag gaan. Daarna stopt het traject echter niet, maar doorlopen we de sessies 3 (pasvorm & garderobecheck), 4 (voorshoppen), 5 (shopsessie) en 6 (puntjes op de i) voor het andere seizoen. In totaal gaan we een jaar lang intensief aan de slag en behaal je het meest transformerende resultaat. Vanaf de eerste sessie sta ik 12 maanden voor je klaar voor al je vragen en na elke sessie ontvang je jouw persoonlijke tips in een stijlverslag.

Dit levert het Style-traject je op:

 • Je weet precies welke stijl helemaal ‘jou’ is en jouw duurzame garderobe sluit hier naadloos op aan.
 • Met jouw kleding maak je meteen de juiste indruk.
 • Jezelf kleden is een feestje geworden, je hebt zoveel moois om aan te trekken. Alle ruis is uit je kast verdwenen.

 • Je voelt je zelfverzekerd in de kleding die je draagt.

 • Je kunt alle tijdloze kledingstukken uit je kast moeiteloos met elkaar combineren.
 • Je hebt voor elke gelegenheid iets om aan te trekken: van een dagje thuis met de kids tot een belangrijke afspraak voor je werk of een feestje.
 • De kleding in je kast sluit naadloos aan bij jouw kernwaarden.
 • Je doet geen miskopen meer omdat je precies weet welke kledingstukken, kleuren en pasvorm het beste bij je staan.
 • De kleding in je kast is van een goede kwaliteit, je hebt er daardoor extra lang plezier van.

Dit traject heeft mij in zoveel facetten geholpen dat ik het iedereen kan aanraden.’

“Ik heb het traject afgerond bij Lisette en ik kan niet anders zeggen dan ‘life-changing’! Dit traject heeft mij in zoveel facetten geholpen dat ik het iedereen kan aanraden. Sinds de geboorte van de kinderen, worstel ik met mijn nieuwe lijf. Alles wat vroeger leuk stond, staat nu voor geen meter. Winkelen is al lange tijd een marteling, ik zie onwijs veel leuke kleren maar zodra ik het pas is het een grote teleurstelling. Ook sta ik niet graag op foto’s, omdat ik mezelf er gewoon niet leuk op vind staan. Na lang zoeken en vele pogingen om het zelf te leren, heb ik gekozen voor Lisette als stijlcoach.

We begonnen met kennismaking en mood-board. Dat was eigenlijk al heel leuk omdat ik toen besefte dat ik geen grijze muis wilde zijn, maar vol in de kleur en glitter wilde shinen. Vervolgens kleuren en pasvormen. Dat was echt een eye-opener! Ik begreep nu waarom ik mezelf zo raar eruit vond zien op die foto’s. Het laatste onderdeel was samen winkelen, iets wat ik al heel lang vermeed. Maar met alle kennis van pasvormen en kleuren werd het winkelen heel leuk. Ik heb toen veel leuke outfits gekocht. En nu kan ik het zelf, ik ben zelfs al meerdere keren alleen gaan winkelen. Heel efficiënt, want veel tijd heb ik niet (werk, kinderen, druk weekendprogram). Ik kan nu gewoon in een uurtje ‘even snel’ een paar winkels af, heel fijn!”

– Amanda Prevaes

‘De basis in mijn kast is weer op orde en alle ruis is verdwenen.’

“Al enige tijd voelde ik mij totaal niet happy met mijn garderobe en de kleding die ik dagelijks aantrok. Ik koos doordeweeks vooral voor gemak en comfort, terwijl deze kleding totaal niet bij mij past. Ook als ik de deur uit ging wist ik niet meer wat ik moest aantrekken en koos ik maar weer voor de veilige zwarte kledingstukken. Kortom: ik was het overzicht totaal kwijt! Ik wilde echt heel erg graag verandering, weer meer kleur dragen maar ik kwam er zelf niet uit! Toen zag ik via Instagram dat Lisette stylecoach was geworden en ik was gelijk enthousiast; wij kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriendin en volgden elkaar al via Instagram. Ik wist dus al dat Lisette een ontzettende leuke en lieve vrouw was en dat gaf mij bij voorbaat al een fijn gevoel om haar te benaderen.

Na een fijn telefoongesprek heb ik gelijk volmonding JA gezegd op het styletraject en absoluut geen moment spijt gehad. Lisette is echt heel erg kundig, denkt goed mee en is ontzettend complimenteus. Dit geeft een erg goed gevoel! Wat heb ik genoten van het traject en het heeft mij weer ontzettend veel handvaten gegeven. Heerlijk om weer meer kleur te dragen, ik vind zwart zelfs helemaal niet meer zo leuk staan;-), en kledingstukken aan te hebben die goed bij mij passen. Het zorgt er bovendien voor dat ik minder miskopen doe en kledingstukken beter weet te combineren. De basis in mijn garderobe is weer op orde en alle ‘ruis’ is verdwenen! Dankjewel lieve Lisette voor de fijne tijd die we hebben gehad!”

– Esther Goud

Style-traject – 6 maanden

€ 2.495,-

 • Inclusief BTW
 • Inclusief reiskosten

 • Inclusief persoonlijk kleurenpaspoort
 • 5 live-sessies
 • 1 verborgen sessie, het voorshoppen
 • 6 maanden support via WhatsApp voor al je vragen
 • Inclusief uitgebreid stijlverslag met alle persoonlijke tips

 • Betalen in termijnen mogelijk

Style-traject – 12 maanden

€ 3.975,-

 • Inclusief BTW
 • Inclusief reiskosten

 • Inclusief persoonlijk kleurenpaspoort
 • 8 live-sessies

 • 2 verborgen sessies, het voorshoppen

 • 12 maanden support via WhatsApp voor al je vragen

 • Inclusief uitgebreid stijlverslag met alle persoonlijke tips

 • Betalen in termijnen mogelijk

Kunnen we vrijblijvend kennismaken?2024-01-29T18:08:17+00:00

Zeker! Tijdens de kennismaking vertel ik je uiteraard graag meer over het traject. Daarnaast kunnen we meteen kijken of we een klik hebben, deze is onmisbaar als we intensief met elkaar aan de slag gaan.

Wanneer kan ik starten met het traject?2024-01-29T18:08:44+00:00

De startdatum plannen we in overleg. We houden rekening met het seizoen waar we voor aan de slag gaan en zorgen er met de planning voor dat er tijdens het shoppen voldoende aanbod is in de winkels.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?2024-01-29T18:09:10+00:00

In principe zit er ongeveer 3-4 weken tussen de sessies. Op deze manier heb je voldoende tijd om alles wat je hebt geleerd en ervaren goed te laten bezinken. Mocht je de sessies toch sneller achter elkaar willen plannen, dan is dat geen probleem, jij bepaalt het tempo.

Wat is het verschil tussen een stijlcoach en personal shopper?2024-01-25T15:32:40+00:00

Een personal shopper neemt je alles uit handen en koopt voor jou de kleding die je nodig hebt. Als stijlcoach ga ik een stapje verder en beginnen we bij het definieren van je stijl. We bouwen samen een duurzame garderobe en ondertussen kun je leren van mij, zodat je goed weet waar je zelf in het vervolg op kunt letten. Het is de bedoeling dat je mij na jouw traject niet meer nodig hebt, een duurzame investering dus. 

Krijg jij commissie van winkels of merken waar we shoppen?2024-01-25T15:29:47+00:00

Ik werk niet samen met winkels of merken en ontvang dus ook geen commissie voor de aankopen die jij doet. Het doel is dat jij koopt wat bij je past en dat mag niet afhankelijk zijn van eventuele commissies.

Ben ik verplicht om iets te kopen tijdens de shopsessie?2024-01-25T15:28:26+00:00

Nee, je bent zeker niets verplicht. De shopsessie heeft ook als doel om te leren hoe je kunt winkelen en om zoveel mogelijk kledingstukken uit te proberen en te ontdekken wat wel werkt en wat niet.

Welk budget heb ik nodig voor de shopsessie?2024-02-12T14:40:02+00:00

Dat verschilt echt per persoon: welke merken passen bij je en welke items staan er op je wishlist? Sommige dames geven tijdens de shopsessie €750,- uit en anderen €2.000,-. Weet dat je nooit verplicht bent om te kopen, je koopt alleen die items die echt bij je passen en waar je 100% van overtuigd bent.

Welke opleiding heb je gevolgd?2024-01-25T15:37:03+00:00

Ik heb in 2022 de opleiding van de Sensa Stijlcoach School gevolgd. Ik ben gediplomeerd Kleurexpert en Stijlcoach. Daarnaast heb ik ruim 13 jaar ervaring als Communicatiespecialist en diverse functies in de mode gehad.

Ik heb al een kleurenanalyse gedaan, heeft dit invloed op het traject?2024-04-21T11:23:35+00:00

Heb je de kleurenanalyse bij mij gedaan? Dan vervalt sessie 2 van het traject en wordt het bedrag dat je voor de kleurenanalyse hebt betaald in mindering gebracht op de prijs van het traject. Heb je de kleurenanalyse bij iemand anders gedaan? Dan blijft sessie 2 staan en kijken we samen naar het resultaat van deze analyse.

Ik zie dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, is dat een probleem?2024-04-21T11:17:31+00:00

Nee, zeker niet! Ik werk door heel Nederland, dus het maakt niet uit waar je woont. Sessie 2 vindt altijd in Rotterdam plaats, de locaties van de overige sessies bepalen we in overleg.

Ik twijfel over de prijs, kun je die iets meer toelichten?2024-01-29T18:47:58+00:00

Ik snap maar al te goed dat het traject een flinke investering is. Zie het echt als een cadeau aan jezelf waar je je hele leven plezier van hebt. Bereken ook eens hoeveel geld je kunt besparen als je met behulp van het traject geen miskopen meer doet. En hoe fijn is het om te weten wat er écht bij je past en om je zelfverzekerd te voelen in je kleding? We gaan een half jaar of een jaar lang intensief aan de slag en in die periode leer ik je alles over styling en geef ik je alle tips die voor jou werken.

Misschien helpt het je ook als ik je zeg dat ik in 2019 ook de hulp van een stijlcoach heb ingeschakeld. Het bleek de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan.

Kan ik in termijnen betalen?2024-02-12T14:21:58+00:00

Zeker! Het Style-traject mag je in termijnen betalen, we houden hierbij rekening met wat voor jou haalbaar is.

Ik ben ondernemer/zpp’er, kan ik dit tracject ook zakelijk volgen?2024-01-29T18:06:22+00:00

Dat kan! Je ontvangt de factuur dan op je zakelijke adres.

Let’s connect!

Wil je meer weten over het Style-traject of vrijblijvend kennis maken? Dat kan! Stuur me een berichtje of plan een meteen een kennismakingsgesprek aan. Ik help je met liefde!