Over mij2024-01-25T14:27:16+00:00

Volg mij op

Aangenaam!

Mijn passie voor kleding begon al heel vroeg, meekijkend over de schouder van mijn moeder die de kleding voor mij en mijn zusje naaide. Een zelfgemaakt kledingstuk voelde iedere keer weer als cadeautje, want ik mocht altijd mee om de stoffen uit te kiezen en ik wist precies wat voor kleding ik wilde dragen. Daarnaast keek ik altijd vol bewondering naar mijn oma die er altijd prachtig gekleed en stijlvol uitzag: een mooie rok met een wollen vest en daarbij natuurlijk geweldige accessoires om het plaatje compleet te maken: dat wilde ik later ook!

Al op jonge leeftijd was ik ermee bezig: wat zegt mijn kleding over mij en waar voel ik mij goed in? Ik leerde onbewust wat de kracht van kleding was en hoe ik me door kleding een stuk zelfverzekerder kon voelen. Ook later maakte ik hier dankbaar gebruik van en wist ik precies wat voor soort outfit ik nodig had voor welke gelegenheid.

‘Daarnaast keek ik altijd vol bewondering naar mijn oma die er altijd prachtig gekleed en stijlvol uitzag’

Mijn missie

Het is nu mijn missie om andere vrouwen te laten zien wat kleding voor je kan doen. Hoe je je door het kiezen van de juiste kledingstukken een stuk zelfverzekerder kunt voelen. Samen op zoek naar de allermooiste versie van jezelf…

… de stijl die het beste bij je past

… uitstralen wat je wilt en waar je voor staat

… met je outfit meteen de juiste eerste indruk maken

… ontdekken welke kleuren je het allermooiste staan

… weten welke pasvorm het beste is voor je lichaam

… ervaren wat verschillende stoffen en dessins voor je doen

… bouwen aan een duurzame garderobe

… ontdekken hoe je eindeloos veel combinaties maakt

More to explore

Ik help je met liefde

Iedere vrouw is anders, iedere vrouw is prachtig en iedere vrouw heeft een andere reden om met haar garderobe aan de slag te gaan. En wat jouw vraag ook is, ik help je met liefde.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder.